Nexi – flerbruks telt

 

Nexi er mye mer enn en badstue – det er et flerbruks telt!

NEXI har, i tillegg til å være en badstue, flere nyttige egenskaper man kan benytte seg av når man er på tur! Egenskapene er spesielt nyttige på høst- og vinterturer, når naturen viser sitt våte og kalde ansiktet.

  • NEXI kan brukes til å tørke våte klær, sko eller utstyr. Moderat fyr på ovn gir varme som tørker effektivt.
  • Varmt sted for  isfisker! Å sette NEXI opp på isen, varm ovnen lett og isfiskeren er beskyttet for vind – ypperlig løsning!
  • Å fjerne steinene fra ovnen gir mulighet til å bruke overflaten til å lage mat eller koke kaffe.
  • Sludd, regn eller snø? Sett badstueteltet over vanlig telt  for ekstra isolasjon. Å kle på seg i oppreist stilling er en fordel. Det er ingen hindringer heller for å overnatte i NEXI telt.

Gi NEXI som gave!                                                                          Mer om muligheter i  Brosjyre NEXI             

NEXI er en perfekt gave for ham/henne som ”har alt”. Gi badstueglede til et friluftsmenneske, båtentusiast, camper, motorist, jeger eller isfisker – den passer til alle aktive, nysgjerrige og livsglade mennesker. For å gjøre gaven personlig og teltbadstuen individuell kan man brodere  f.eks. navn, bilde, logo, tekst på teltkanvasen, eller trykke ønsket tekst, logo eller lignende på taket PVC.  Ta kontakt med Fikseralt AS  for mer informasjon.

 

Profiler – firmaet kan bli mer synlig med NEXI!

Ved å brodere på kanvasen eller trykke på PVCen bedriftens logo, navn, hjemmesideadresse eller reklame blir en bedrift sikkert lagt merke til. Mulighet til å få teltkanvas i firmaets farger. Sett NEXI teltbadstue opp og begynn å nyte livet – samtidig som du helt sikkert trekker firmaet mye oppmerksomhet!

For foreninger, interesseorganisasjoner og uformelle grupper er NEXI teltbadstue en ypperlig investering som skaper velvære og moro! Mye aktivitet fint aktivitet i fellesskap med rimelig pris. Teltbadstuen er lett å transportere til treff, festivaler eller turer. Foreningens navn, logo, «medlemsliste», prinsipper osv kan selvfølgelig broderes eller trykkes på teltet eller taket.  Ta kontakt med Fikseralt AS for mer informasjon.