Veha hytter og fritidsboliger

 

Vehasen Talot OY leverer skreddersydde og flotte tømmerhytter og fritidsboliger av alle størrelser. Planlegger du å bygge en fritidsbolig, hytte eller gjesteværelse, Vehasen produksjon er virkelig verdt å bli kjent med.

Vehanen har bred erfaring med tømmer nærbildeå utvikle tømmerhus- og hytter til kunder i over 30 land. Virksomheten kjennetegnes av finsk kvalitetsarbeid med de beste materialene, i tillegg til pålitelighet og fleksibilitet.

Fikseralt AS er forhandler for VehasenTalot OY. Vennligst gå til  www.vehasen.fi, der det finnes mange flere modeller, byggetegninger og informasjon.

Her eksempelvis «Kiyoto» modell som illustrasjon og realisert fritidsbolig.

 Vehasen kuva 1Tokyo_maisema

 

Vehasen kuva 2

 

 

 

 

 

Fikseralt AS og Vehasen talot OY har mange felles prinsipper. Den viktigste er å skreddersy tømmerhytte til den enkelte kunden. Eksisterende hyttemodeller fungerer ofte som et utgangspunkt når man begynner å forme et drømme tømmerhytte. Å velge mellom høvlet-, rundt- eller limtre tømmer – og tykkelse av tømmer er kun noen av de valgene kunden kan ta. Å designe hytte med oss forsikrer at familiens ønsker, behov og ikke minst omgivelser og natur kan tas  hensyn til.

Å utvide hytte med et tilleggsbygg er også mulig som på bildene under. Den nye delen er laget utfra kundens skisse og ønsker:

bilde 3DSC_0348 (1024x685)

 

 

 

 

 

 

 

DSC_0351 (1024x685) DSC_0353 (1024x685)

 

 

 

 

 

 

 

Vennligst ta kontakt med Fikseralt AS, vi svarer gjerne på spørsmål og planlegger prosjektet med deg. Fra levering av en hytte til å sette den opp. 

suistovehatorppaveha