Hjem » Velkommen »

 
 

Aktuelt – nyheter

 
 

April 2017

Fra 01.01.17 har Fikseralt AS flyttet adresse til Horten. Vi utfører fortsatt arbeid der arbeidet er, enten på fjell, Oslo eller i Vestfold. Fikseralt AS har allerede flere nye kunder i Vestfold, noe som er veldig hyggelig!

Oppdatering av nettsider har også blitt gjort i skrivende stund. Håper at de er mer oversiktlige og informative enn før.

 

 

 

Mars 2015

Fra i år kan Fikseralt AS tilby byggesett for GARASJER. Vi har etablert et samarbeid med flere finske produsenter og kan tilbyd garasjer både i reisverk og tømmer. Å levere en garasje som er laget utfra kundens tegniner er både mulig og ønskelig.

kp15akv2_0AT10_pulpetti

 

 

 

 

 

 

 Februar 2015

Fikseralt AS er ikke redd for å ta utfordringer. Når en hytte langt i Nordmarka uten vei, strøm eller vann trengte en tilleggsbygg og rehabilitering ønsket vi ta ta utfordringen! Tilleggsbygget i tømmer ble laget utfra kundens skisse som en pakkeløsning med all treverk, vinduer og dører inkludert. Det måtte en helikopter til for å frakte dette til byggeplassen. Her noen bilder av prosjektet:

DSC_0065 (800x536) DSC_0126 (800x536)

 

 

 

 

DSC_0351 (1024x685)DSC_0338 (1024x685)

 

 

 

 

 

 

 

DSC_0348 (1024x685)DSC_0353 (1024x685)

bilde 1 DSC_0331

bilde 3bilde 2

 

 

 

NYHET I NORGE!

November 2013

paviljong i nærbildeBli kjent her med en Glasspaviljong som

er et praktfullt samlingssted i hagen eller ved hytta!

 

Høstnyheter og tanker i oktober 2013

Høstrim

Nå kommer høsten, de fine kveldene når det er mørkt ute, kansje regn som setter sin preg på tilværelsen. Det er nå dere kan sette dere ned og begynne å undersøke videre de planene dere snakket om på ferien på hytta.

Badstue, badestamp, lager? Eller tilleggsbygg på hytte? Oppussing hjemme? Når det gjelder byggeprosjekter, så tar ting tid. Det tar tid å finne det som passer dere best av alle muligheter. Det tar tid å få evt tillatelse for prosjektet. Begynn allerde nå, så dere er klare til oppstart på våren. Klar til å realisere det dere snakket om i sommer. Klar for nye opplevelser, klar til å nyte livet og fritiden.

 

Flytende hytte, hus eller kontor – Flytende hytte - en dream come true!fremtidens hus midt i naturen

Juni 2013

Fikseralt AS leverer flytende hus, hytter, kontorer, anneks eller badstuer fra en finsk leverandør. «Dette er et meget fint tillegg til de som allerede har hytte ved sjøen – eller for de som ønsker seg en hytte ved sjøen eller innsjøen», sier Timo Tupala, daglig leder av Fikseralt AS. Flytende hytter og badstuer er populære i Finland  og dette kommer å være meget attraktivt til mange her i Norge ogsFlytende hytter går på sin egen motor, er båter  og registreres dermed i båtregister. Alle flytende hytter og hus som Fikseralt AS leverer i Norge er CE registerete.

Se mer på sidene her.

Men i all del, ta kontakt med oss allerede nå!

 

Fikseralt AS utvider tilbud til kundene

Mai 2013

Å kjøpe eiendom og bygge/rehabilitere ferie- eller enebolig på utlandet kan være en utfordning. Det finnes få virksomheter som  tilbyr alle tjenester fra å finne tomt til å levere nøkkelferdig hus til kundene. Fikseralt AS skal tilby dette nå i Finland  for norske kundene og i Norge for finske kunder.

Fikseralt AS jobber med å få mer informasjon bl.a om dette på hjemmesidene på engelsk og russisk. Vi har imidlertidlig allerede nå ferdighet til å hjelpe kunder på engelsk og russisk –  i tillegg til norsk og finsk. 

 

 

Mars 2013

Fikseralt AS deltok i hyttemesser i mars -13!

DSC_7897 (Medium)

06-10.mars 2013 deltok vi på Hytte2013  på Varemesse, Lillestrøm.

 

 

Helgen etter, 14-17.mars, deltok vi på Hyttelivmessen på Exporama.

Vi traff mange interesserte (Medium)

 

Vår stand hadde mange besøkere og vi fikk gode tilbakemeldinger.  Mange hyggelige foll å snakke med og stor interesse for våre tømmerhytte, anneks og badstuemodeller.

 

DSC_7919

 

 

 

DSC_7988

 

 

 

 

Fikseralt AS lanserte på messene to nyheter:

Den første er et VehaSpa tømmerspa, som skapte mye interesse! Her er noen bilder av miniatyr modellen vi viste frem på messene.

DSC_7932

 

 

 

DSC_7929

 

 

 

Den andre nyheten Fikseralt AS lanserte på Exporama er NEXI Teltbadstue:

DSC_7937

 

 

 

Takk for alle hyggelige besøkere på Hytte2013 og Hyttelivmesse2013!

Vi ser frem til videre samarbeid med dere!