Home » Badstue og sauna

Badstue og sauna

Å ta vare på kropp og sjel gir energi, velvære og helse. Å bade badstue og sauna er velkjent, praktfull og effektiv måte å slappe av! 

Fikseralt AS har gleden av å tilby nye, spennende løsninger for badstue utfra den enkeltes ønsker og behov. Bli kjent med mulighetene ved å klikke på navigasjonsmeny eller ved å klikke på bilder eller linker med hevet tekst.

 

 

 

 

 

 

Hage-og hytte badstue modeller er frittstående badstue byggesett med modern design. Velvære midt i naturen! Perfekt på hytta eller i hagen, enkelt å sette opp. Leveres med vedfyrt eller elektrisk ovn. Raita (på bildet), Narvi og Suomi 100 er tre forskjellige modeller som du kan lese mer om ved å klikke her eller på bildet.

 

 

 

 

 

Veha Badstuer er mer traditionelle frittstående badstuer av tømmer. De kan formes helt etter ønske. Fikseralt AS kan både levere og sette opp en fin traditional finsk badstue og sauna som tømmerbygg

VehaSpa

 

 

 

 

 

 

Veha Spa er basert på to eldgamle badekulturer og er en kombinasjon av natur, vann og ild. VehaSpa er et tømmerbygg formet av valgfrie moduler som badstue, badestamp, terrasse og stue.

Tømmerbadstue 1

 

 

 

 

 

Innvendig tømmerbadstue kan bygges f.eks i underetasje akkurat som bastuer fra de fleste leverandører. Saunaet kan tilpasses etter romløsning og ønsker, noe som gir stor spillerom. Tømmer gir en pen overflate og en eksklusiv perg til sauna.

Alle fortjener litt nytelse i livet.