Home » Kontakt » Om oss

Om oss

DSC_4902

Fikseralt AS daglig leders erfaring med byggearbeid begynte allerede for vel 45 år siden, før han begynte på skolen. Tømmerlåve skulle bygges med bestefar. Som hjelpegutt fikk han god opplæring og samtidig begynte hans interesse for byggefag, spesielt for tømmerhus. De hadde ikke så mange eller gode verktøy, men verdien av et vel gjennomført håndarbeid ble en viktig arv fra bestefaren.

I 2005 begynte Timo Tupala med enkeltsmansforetak ”Fiksern Tupala Altmuligmann”. Dette firmaet jobbet i Oslo område, mest med rehabilitering av kontorer. Grunnet mange flere typer av oppdrag (golv, himling, lettvegg , utevegg, tak osv) økte både verktøymengde og erfaring drastisk. Antall medarbeidere økte for å møte etterspørsel i forskjellige prosjekter.  Firmaets gode resultater var grunnet kvalitetsarbeid, ivaretakelse av personalpolitikk og ikke minst firmaets satsing i godt verktøy for enhver jobb.

Håndlaftet lagerbygg.Våren 2010 ble enkeltmannsforetaket utviklet videre til et aksjeselskap. Timo og hans kone Päivi dannet sammen Fikseralt AS, og utvidet virksomheten også til Finland. Firmaet begynte igjen å nærme seg tømmerhus og –hytter,  Timos hjertesak helt fra barndommen. I 2011 utviklet firmaet et eget designet tømmerhus ”Veslebo” med planer om å levere disse i Norge. For å utvide tilbudet av finsk produserte tømmerhus- og hytter, samt å møte den økende markedet av forskjellige typer av badstuer, etablerte firmaet et samarbeid med flere finske produsenter.

Veslebo på vinteren

 

Tross importaktivitet fra Finland, er Fikseralt AS fortsatt et snekkerfirma. Verdien av godt levert håndarbeid, gode verktøy på veien til praktfullt resultat som alle kan være fornøyde med. Gjensidig tillit og individuell oppfølgning av kunder er viktige verdier for Fikseralt AS.

Fremtiden er alltid spennende. Vi på Fikseralt AS har alltid vært kreative, løsningorienterte og har aldri nølt med å ta tak i utfordringer. Dette har gitt oss mye erfaring. Denne erfaringen kommer til nytte for våre kunder.

Fikseralt AS innehavere på Veslebo bygget